Binnen een praktijk voor fysiotherapie die de klant centraal plaatst, verwacht u natuurlijk ook een fysiotherapeut die betrokken en professioneel is. We stellen Ineke Logt aan u voor:

Parktijk voor Fysiotherapie Ineke Logt

Ineke rondde haar studie fysiotherapie af in 1980 aan het huidige Saxion, toen nog Twentse Academy voor Fysiotherapie.

Direct na haar afstuderen begon het traject van veel ervaring opdoen in de fysiotherapie, alvorens in 1986 gestart werd met de huidige praktijk. Dat de eigen praktijk er moest komen stond al vanaf het prille begin vast. Alleen in een eigen praktijk kon Ineke immers optimaal gestalte geven aan haar eigen fysiotherapeutische visie: De cliënt centraal stellen binnen de fysiotherapeutische setting in de breedste zin van het woord. Een visie die nog steeds wordt uitgedragen door Ineke.

Maar de betrokkenheid van Ineke gaat verder als haar eigen praktijk. Tijdens de Wereldspelen voor Gehandicapten in 1990 in Assen was Ineke werkzaam als fysiotherapeutisch vrijwilliger en tot 2004 was ze de fysiotherapeute van zowel het Paralympisch tafeltennisteam als het goalballteam. Het hoogtepunt van deze activiteiten vormde natuurlijk de aanwezigheid op de Paralympics in Athene.

Als actief sporter – golf, hockey, marathon en triathlon – is Ineke nog steeds betrokken bij de sport als fysiotherapeut van verschillende handbal- en voetbalclubs.

Als fysiotherapeut staat de persoonlijke ontwikkeling nooit stil. Om bij te blijven op het vakgebied en om er zeker van te zijn dat de laatste ontwikkelingen worden gevolgd en de cliënt altijd kan rekenen op een behandeling volgens de laatste inzichten worden voortdurend cursussen en applicaties gevolgd. Een greep uit de diverse cursussen die Ineke heeft gevolgd:

Manuele therapie volgens de methode Marsman en Cyriax
Senso-motoriek
Medische fitness
Medical taping
Pre- en postnatale educatie
Acupunctuur
Golf fysiotrainer en golf fysiotherapeut

Alles bij elkaar genomen kunt u er zeker van zijn dat u, letterlijk en figuurlijk, in goede handen bent bij Praktijk voor Fysiotherapie Ineke Logt.